-atina-
23/5/09, 19:02
Ja jedino mogu reci ovo..oboje imamo MO90VE,MO180 tj.0NE, VE90NE takve iluzije i snovi, pa da bilo je kao u bajci do te mere da jedno drugo nismo sagledali kako treba, oboje smo se digli no neba i tresnuli o zemlju....e ali sinastrija kaze njegov PL0MA,120VE a moj 90MO,90VE,60MA.. pa njegov UR180MO,90VE,0NE a moj opet 180VE pa najgore je da su nasi MA90MA a MA150VE-obostrano, njegov 60PL,60UR ali moj 120SA..e sad to je bila takva sex. energija da ja i dan danas nemogu cudom da se nacudim, ne znam sta me je snaslo a ni on bogami,gde smo hteli, kad smo hteli i koliko smo hteli-dovoljno je bilo da samo jednome od nas padne na pamet i da se pogledamo i...
e sad njegov SA90MO,90NE a moj mu odgovara ovako SA0VE,SA90JU da bi rezultat bio SA150SA, moj SA njemu u 8 a njegov meni u 1:cool:
sto se tice njegovog MO i NE /nat. on ima MO0NE U 5:D / tu su radili90 na moj PL ali 60 na moju VE dok je moj MO 180UR,60VE,60ME,60SO ali opet MO150MO..i ovo je trajalo i to dobro, nije bilo vecih problema dok nije proradila stvarnost...kad se rasprsila ona iluzija sa pocetka mog posta i kad otvoris oci onda...mora da je kraj..
stavicu ovu fatalnu sinastriju u potpis, ima je vec na jednoj temi ali...neka ostane jer ja i da hocu i ma koliko zelela ovo ne mogu da zaboravim..
--------------------------------------------------------------------------------
alea
23/5/09, 21:14
Kocka je bačena, super post stvarno.
Dupor kaže: pravi li njegov malefik loš aspekt sa ženskom venerom - beži glavom bez obzira.
Tu Misli na Mars, Pluton i Saturn valjda.
A upravo oni daju strast i trajnost.
Možda je ipak uticaj na Mesec ključan?
Znači, definitivno se ovo loše završi....
Dupor je živeo u vreme "jedan sex za ceo život"
Kada bi znao kako su se sexualni apetiti današnje omladine izopačili...ko zna šta bi sve rekao...kao i kad kaže za Mo0Ve "mužu otvorena vrata":haha:
A što se tiče aspekata sa Mo...pa za mene su oni presudni, jer mi Ve vlada 11. kućom a Mo 8. tako da onaj ko meni aspektuje Mo "ima otvorena vrata"

--------------------------------------------------------------------------------
alea
23/5/09, 21:18
Nije da Venera voli više Plutonovce od Marsovaca, nego s Plutonovcima nema rasprave.
Ja mislim da nijedan Ma kojeg sam upoznala do sada nije aspektovao moju Ve, ali Pl redovno.
Ovaj prethodni, Ma u škorpiji, neki sep. 60, a njegov dispozitor Pl moja Ve 120...ja izgore...
Sada, upoznala sam jednu osobu koja sa mojom Ve ima Pl 90, dok moj Pl sa njegovom 120...hmmm...još i moj Ma180 njegov Pl..i moj Ma0So njegovo ( u ovnu) , a moj Mo 90 njegov Ma ..prosto me strah:shock: :shock: :shock:
kocka je bacena
23/5/09, 22:36
Sada, upoznala sam jednu osobu koja sa mojom Ve ima Pl 90, dok moj Pl sa njegovom 120...hmmm...još i moj Ma180 njegov Pl..i moj Ma0So njegovo ( u ovnu) , a moj Mo 90 njegov Ma ..prosto me strah:shock: :shock: :shock:
....i treba da te bude strah:D
-atina-
23/5/09, 23:16
strah...ma jok:D
Dobro dosla :zviz:
Mirabilis
24/5/09, 03:39
:eek: Ej, makni se od te osobe, bez zafrkancije. Tvoja Venera 90 njegov Pluton - ovdje si ti gubitnik jer će te on tvoju ženstvenost milom il silom, manipulativno promijenit, vječita borba da te pretvori u ono što nisi. Njegov Pluton 180 Mars - ovdje tvoj Mars gubi. Ovaj aspekt ti pojede svu živu energiju i snagu, isto ko giljotina. Tvoj Mjesec 90 Mars - emotivna ili fizička povreda od njegove strane. Bježi kud te noge nose!!!!
Nemoj nam poslije doć plakat ovdje na forum....Nije da te želim uplašit...al ono...bolje da znaš nego da neznaš...:uci:
Ena
24/5/09, 12:31
Imala sam već 30 godina i nakon silnih veza ( tada sam tek počinjala da učim o astrologiji), izmaltretiram neke svoje prijatelje koji su u tome čitav život da bace pogled na karte svih mojih bitnih tipova.
Na kraju , samo sam čula rečenicu: " O neeee, pa i ovaj ima jakog Plutona". daljim eksperimentom im dam podatke svih svojih prijateljica, koje su na mene najveći uticaj imale.....moš'te misliti: Svaka jakog Plutona.
SVE su se ove veze i kontakti završili burno. Nigde nije došlo do onog spontanog prekida emocija i želje za druženjem, već svuda neke "situacije".
Primećujem da je uglavnom u ljubavnim vezama moj Pluton pravio aspekte sa muškarčevim planetama, ne obrnuto, pa sam na kraju uvek bila ja ta koja je ostavljala i nekako....hm, često čula rečenicu da sam ja TA.
Što je najgore i dalje hvatam sebe da me privlače isključivo plutonovci....ako ne zrači seksualnošću na kilometar i ako nema bar ono nešto pomalo mračno i moćno u sebi - ne registrujem ih.
Milion uspešnih jupiterovaca mi ne može zameniti jednog plutonovca, jer moja Venera u Biku užasno registruje baš te fizičke fluide i energetska zračenja, tu sam na nivou praistorijske ženke, ali će me sekstil Saturna i Venere zauzdati uvek, pa se tako namučim živa da sputam svaki razvoj situacije, jer mi razum ne dozvoljava da uđem u to.
A pritom mi je Lilit na vrhu 4 pravi trigon s Plutonom na vrhu 12 i kvadrat sa Venerom....kažu da tu svoju Lilit moram da izživim, da bih bila ja - ja, al mi nešto neda da rađam decu sa Plutonovcima (male demončiće:D).
Solar za 2009. mi je "vrlo zanimljiv", već me unapred hvata i strah i želja, jer i seksualnost s godinama sazreva.
Nego, večito me zbunjuje Mars na 29*Raka - navodni sekstil sa Plutonom na 4* Vage. Kada bi i ovo radilo, dalo bi mi mnooooga objašnjenja, al s obzirom da nisu u znacima koji prirodno mogu biti u sekstilu i za koji sam milion puta čula da ne može biti sekstil, ovo je muka. Vaga bi sa Lavom mogla da prav i sekstil, ne i sa Rakom!!!. Ipak, ponavljam, kada bi radilo, mnogo bi mi štošta bilo jasnije.
alea
24/5/09, 19:53
:eek: Ej, makni se od te osobe, bez zafrkancije. Tvoja Venera 90 njegov Pluton - ovdje si ti gubitnik jer će te on tvoju ženstvenost milom il silom, manipulativno promijenit, vječita borba da te pretvori u ono što nisi. Njegov Pluton 180 Mars - ovdje tvoj Mars gubi. Ovaj aspekt ti pojede svu živu energiju i snagu, isto ko giljotina. Tvoj Mjesec 90 Mars - emotivna ili fizička povreda od njegove strane. Bježi kud te noge nose!!!!
Nemoj nam poslije doć plakat ovdje na forum....Nije da te želim uplašit...al ono...bolje da znaš nego da neznaš...:uci:
ufff:shock: :shock:
Ali mi imamo toliko lepih medjusobnih aspekata!:(
Njegova Ve, vladar V je na mom dc i pravi 120 sa mojim vladarem Ju.
Vladar njegove VII i VIII je Sa i pravi sa mojom Ve 120:P
Njegov asc je u mojoj VII na mom Sa.
Moja je Ve u njegovoj VII takodje. A moj Mo u njegovoj V. Moj Ma je u njegovoj XI. Moj Ju je u njegovoj VIII:(
A njegov Pl je vladar njegove VI kuće:hm: pa nije moguće da je baš toliko crno!
A da postavim ja sinastriju? :hm:
Ena
24/5/09, 21:29
ajd postavi:D, čik ako smeš
alea
24/5/09, 22:59
Postavila, na temi primeri i pitanja, da ne offtopujem ovde.
Hajde da je neko pogleda:(
lolla
9/6/09, 23:26
Znam da je ovo malo djetinjasto jelte:D, ali nemogu odolit:haha::haha:
Mene on bolesno privlači:zviz:
Otkad sam ga prvi puta vidjela ... na ekranu:D
Moj Pluton konjuktira njegovo sunce i mars egzaktno, da ne govorim o ostatku sinastrije koja je divlja i divna..ah...što nije bližeeeeeee:bravo:
http://images.starpulse.com/Photos/pv/Gerard%20Butler-5.jpg--------------------------------------------------------------------------------
Lilit
10/6/09, 00:04
Ko je ovo, BTW?
lolla
10/6/09, 00:05
Dooooobar je a?

:devil:
Moj budući muž:P
(Gerard Butler-škotski glumac)
alea
10/6/09, 00:25
Dooooobar je a?

:devil:
Moj budući muž:P
(Gerard Butler-škotski glumac)
Aaaaa!!! Da nije to Atila Hunski?

Ili Spartak?
Ma gde ga nadje Lolla, ne znam šta imam na njegovim planetama ni on na mojim, ali...